Fuat Avni'den iddia: Yeni bir ekip kuruldu

Fuat Avni'den iddia: Yeni bir ekip kuruldu
Fuat Avni: Maaşlı trollerden ve binlerce robot hesapla 100.000 kişilik bir Twitter ekibi kuruldu. Kara propaganda yapılacak

Fuat Avni yaklaşan seçimler öncesi yine çok konuşulacak iddialarda bulundu. İktidar partisi propagandası yapılsın diye, AKP’de kozmik bir birim oluşturulduğunu iddia eden Fuat Avni hesabı, bu merkezden twitter başta olmak üzere sosyal paylaşım sitelerinden AKP propagandası yapılacağını yazdı. 

Bu “gizli” oluşumun parti değil devletin parasıyla finanse edildiğini öne süren Fuat Avni önümüzdeki günlerde algı oluşturma çalışmalarına hız verileceğini söyledi.

VAR OLANLAR DEĞİŞTİRİLDİ

Var olan troll ekibinin başarısız bulunarak yenilendiğini söyleyen Twitter fenomeni, 180 kişini çalıştığı merkezin gizli olarak faaliyet gösterdiğini iddia etti.

''Bir haftadır twit yazma çalışması sürüyor. Hedef 32 bin twit hazırlamak. En büyük eksiklikleri içerik hazırlamak. Diğer partili ve cemaatçi görünen hesaplar açtılar. Bazı içerikleri ordan girecekler.  İl ve ilçe teşkilatları gençlik kolları kullanılarak ve binlerce robot hesapla 100.000 kişilik bir yayma ekibi hedefleniyor. '' diyen Fuat Avni hesabı şunları ekledi:

''AK ADAYLAR mecrası takip merkezi olacak. Bütün hesaplar ordan beslenecek. 4 Mayıs 2015'te (bugün) çok büyük bir sosyal medya kampanyası ile projeyi başlatmayı planlıyorlar. Kampanyanın ‘OnlarkonuşurAkpyapar’ etiketine Davutoğlu destek twiti atacak. Kampanya bunun üzerine inşa edilecek. 4 Mayıs’ta yayılacak bu etiket, facebook, instagram v.b. tüm dijital ortamlarda yayılacak'' diye yazdı. 

Bir kısım hesapların tek işinin gazetecileri taciz etmek olacağını ifade eden Twitter fenomeni ''bazı hesaplar da Sosyal Medya’daki etkin hesapları taciz edecek, onlarla diyaloğa girip morallerini bozacak ve onlara küfredecek'' dedi.

 

04 Mayıs 2015 12:33
DİĞER HABERLER