Fuat Avni'nin o iddiasını Koç Holding doğruladı

Fuat Avni'nin o iddiasını Koç Holding doğruladı
Twitter Fenomeni Fuatavni'nin sermaye ve medyaya el konulacak iddiasına Koç Holding'ten çok çarpıcı bir açıkalama geldi: Gezi'den beri tehdit ediliyoruz.

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Oya Ünlü Kızıl, "Gezi olaylarından bu yana tehdit edildiklerini" açıkladı.

"GEZİDEN BU YANA TEHDİT EDİLİYORUZ"


Millet Gazetesi'ne konuşan Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Oya Ünlü Kızıl şunları söyledi: Gezi olaylarından bu yana sürekli tehditler alıyoruz. Fuat Avni’nin tweetlerini de gördük. Patronlarla aramızda böyle şeyler hiç konuşulmuyor.  Son derece soğukkanlı biçimde işlerimize devam ediyoruz. Böyle şeylere takılmadan, algı operasyonlarının enerjimizi tüketmesine izin vermeden çalışıyoruz. Bizim için üretkenlik önemli.

FUAT AVNİ NE YAZMIŞTI?

Twittter fenomeni Fuat Avni, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimlerden önce muhalif medyayı susturmak için operasyon planlandığını iddia etmişti. Operasyonun bir ayağında sermaye diğer ayağında ise medya olduğunu ifade eden Fuat Avni, hedefteki şirket ve işadamlarının Eczacıbaşı, eski TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, İş adamı Osman Kavala ve Koç Grubu olduğunu öne sürmüştü.

Twitter fenomeni operasyonun medya ayağında da hedefte Aydın Doğan ve Akın İpek olduğunu, bu 2 medya patronunun mal varlıklarına el konulacağını ve kişisel veriler ile aile fertleri üzerinden kumpas dosyaları hazırlandığını iddia etmişti.

30 Ağustos 2015 11:55
DİĞER HABERLER