Galatasaray, Trabzon'da

Galatasaray, Trabzon'da
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, yarın Çaykur Rizespor ise oynayacağı son maç için Trabzon'a geldi. Sarı-kırmızı kafileyi, havalimanında az sayıda taraftar karşıladı.

İstanbul'daki son çalışmasının ardından özel uçakla Trabzon'a gelen Galatasaray'da, yeni Başkanı Dursun Özbek ilk kez başkan olarak takımla seyahat etti, kafilesinde yer aldı. Yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın da yer aldığı sarı-kırmızı takımın kafilesinde şu futbolcular yer aldı: Sinan Bolat, Eray İşcan - Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal – Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak - Umut Bulut, Sinan Gümüş, Goran Pandev. Kaleci Muslera, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve Felipe Melo gibi yıldızlar ise kadroya dahil edilmedi.

Galatasaray kafilesine, havalimanı çıkışında az sayıdaki taraftar karşıladı. Grubun arasına karışan bazı Trabzonsporlu taraftarlar ise bu sırada takımları lehine tezahürat yapmaya başladı. Sarı-kırmızılı karşı ekibe karşı herhangi bir taşkınlık yapmayan grup, 'Her zaman her yerde anti İstanbul' sloganları attı.

ALBAYRAK DİREKSİYONA GEÇTİ

Galatasaray kafilesi havalimanından çıkıp otobüse binerken, yönetici Abdurrahim Albayrak takım otobüsünün direksiyonuna geçti. Teknik heyet ve futbolcuların tamamı otobüse binene kadar şoför koltuğunda oturan Albayrak, daha sonra direksiyonu şoföre bıraktı. Sarı-kırmızı taraftarlar da otobüsün önünde selfie çerekip, bu anı fotoğrafladı.

Galatasaray kafilesi daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altından yarına kadar kalacağı Yomra ilçesindeki Novotel'e gitti. Sarı-kırmızı kafile, maç için yarın öğleden önce Rize'ye gidecek. CİHAN
29 Mayıs 2015 20:59
DİĞER HABERLER