Günde 65 Euro’ya Avrupa turu fırsatı!

Günde 65 Euro’ya Avrupa turu fırsatı!
7 kıtada onlarca ülkeye turlar düzenleyen Nüanstur portföyüne yeni bir destinasyon daha ekledi...
Türkiye’de ilk kez oluşturulan tur ile gezi tutkunları Balkanlar, Orta Avrupa ve İtalya’yı  tek seferde görme fırsatı bulacak. 

Konuyla ilgili bilgi veren Nüanstur Genel Müdürü Güngör Kabak “Döviz kurların artışı ile insanımız daha ekonomik tatil tercihlerine ağırlık vermeye başladı. Bu nedenle biz de 599 Euro’ya 9 ülke görebilecekleri ve ekstra ücreti olmayan gerçekten her şey dahil bir Avrupa turu tasarladık.  Son derece ekonomik olan bu fiyatla her bir ülkeyi gezmenin maliyeti ortalama 65 Euro’ya denk geliyor.  Şimdiden Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Slovenya, Hırvatistan ve Bulgaristan’ı kapsayan tur programı ile tatilcilerimizin unutamayacakları bir serüven yaşayacağını söyleyebiliriz” dedi. 

Tur kapsamında ziyaret edilecek şehirler ise Avrupa’nın en çok turist çeken noktaları dikkate alınarak belirlendi. Budapeşte, Estergon, Vişegrad , Szentedre , Prag , Viyana, Venedik,  Ljublujana , Zagreb, Belgrad ve Sofya gibi popüler kentlerde tarihe yolcuk fırsatı bulacak olan gezi tutkunları için özel fotoğraf molaları da verilecek.

20 Mart 2015 11:00
DİĞER HABERLER