Hakan Şükür: Darbe dönemine hoş geldiniz

Hakan Şükür: Darbe dönemine hoş geldiniz
İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, İç Güvenlik Paketi hakkında çarpıcı yorumda bulundu.
İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen ve yasalaşması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayını bekleyen İç Güvenlik Paketi hakkında, "Adına İç Güvenlik Yasası mı dersiniz, istibdat başlangıcı mı, muhaberat devleti mi bilmem artık. Bireysel özgürlüğünüzü hükümet elinizden aldı. Darbe dönemine hoş geldiniz.” yorumu yaptı.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Hakan Şükür, "Adına İç Güvenlik Yasası mı dersiniz, istibdat başlangıcı mı, muhaberat devleti mi bilmem artık bireysel özgürlüğünüzü hükümet elinizden aldı. Meclis'te kabul edilen İç Güvenlik yasası ile polis sizi savcısız, mahkeme kararsız alıp götürebiliyor. Nereye mi? Artık insafına kalmış! Örnek; mahkeme ve savcılık kararı olmadan polis sizi 48 saat gözaltına alıp kimseye haber vermek zorunda değil. Darbe dönemine hoş geldiniz." dedi.

"Cumhurbaşkanına örtülü ödenek veren yasayı da Meclis'ten geçirdiler"

Şükür, takipçilerini, "Allah kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil doğruyu inkar edecek kadar da nankör yapmasın. Gece yarısı sadece iç güvenlik paketini değil, Cumhurbaşkanına örtülü ödenek veren yasayı da Meclis'ten geçirdiler. Dikkat: Güvenlik ve para." tweetlerini de paylaştı.
27 Mart 2015 11:52
DİĞER HABERLER