ID İletişim’in kurucusu menajer Ayşe Barım'ın dizi sektöründe oyuncular arasında 'tekelleşmenin' önünü açtığı iddia edilmiş, ardından Ayşe Barım Gezi Parkı olaylarına ilişkin gözaltına alınmış daha sonra ise tutuklanmıştı.
Ayşe Barım'ın "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım etme" suçundan tutuklanmasına ilişkin davada ifade veren ünlü oyuncular Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu hakkında 'yalan tanıklık' suçundan kamu davası açılmıştı.
MAHKEME TARİHİ 9 MAYIS
Hazırlanan iddianamede iki oyuncunun 2 yıldan 4 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti. İki oyuncunun hakim karşısına çıkacakları tarih belli oldu.
Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu’nun yargılanmasına İstanbul 24.Asliye Ceza Mahkemesi’nde 9 Mayıs’ta başlanacak.
Türkiye, Rusya ile mevcut doğal gaz tedarik anlaşmalarını uzatma kararı aldı
'Kendine muhabir' ve sokak röportajında mani okuyan kasketli vatandaş tutaklandı
Netflix 83 milyar dolara Warner Bros'u satın alıyor
Büyükelçi Barack: S-400 aktif kullanılmadı F-35 krizi 4-6 ay içinde çözülebilir!
Şimşek'ten emekli ve asari ücretliye tırpan operasyonu: 2026 Enflasyon hedefini yüzde 20 olarak belirledi...
Venezuela diken üstünde: ABD, ülkedeki vatandaşlarına acil çıkış uyarısı yaptı