Hamza Hamzaoğlu: Şamiyonlar Ligi'ndeki hedeflerimize ulaşacağız

Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Atletico Madrid'e 2 - 0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, daha 5 maçlarının olduğunu hatırlatarak devler ligindeki hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, "Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçına umutla başladık ama maalesef mağlubiyetle ayrıldık. Tabii ki ilk yarıda çok erken gelen gol, bizim direncimizi kırdı. Toparlanmakta zorlandık ama ikinci yarı yaptığımız değişikliklerle de biraz daha etkili olmaya başladık" şeklinde konuştu.

2 - 0'dan sonra maçı çevirmenin kolay olmadığını da dile getiren Hamza Hamzaoğlu, "Belki bir gol bulabilseydik maç farklı bir atmosfere bürünebilirdi. Oyuncularımız biraz daha coşkulu şekilde kaleye gidebilirdi. Bunda başarılı olamadık sonuçta karşımızda Atletico Madrid takımı var. Belli bir süreyi istikrarlı bir şekilde geçirip sistemlerini oluşturmuşlar. Tabii ki bizim de eksiklerimiz var yok değil. Biz de bu seviyeyi yakalayabiliriz. Daha 5 maçımız var, inşallah bundan sonraki maçlarda Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı. CİHAN
16 Eylül 2015 00:56
DİĞER HABERLER