Hamzaoğlu'ndan kura yorumu

Hamzaoğlu'ndan kura yorumu
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Devler Ligi kurasını değerlendirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Atletico Madrid ve Astana ile eşleşmesini değerlendirdi. GSTV'ye konuşan Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Diğer gruplar içinde biraz daha kolay grup gibi gözüküyor. Sürekli kazanmaya alışık olan takımlar. Sürekli gruplardan çıkan Atletico Madrid'in de yarı final, final oynadığını düşünürsek kolay değil. Yıllardan beri süregelen kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyoruz. 4 yıldır üst üste Şampiyonlar Ligi'nde yer alıyoruz. Buradan da çıkacağımızı düşünüyoruz. Şimdiden heyecanı yaşamaya başladım."

"ASTANA İLE ERKEN OYNASAK İYİ OLUR"

"İklim şartları Kazakistan'da ne olur bilemiyorum. Ama erken oynasak iyi olur. Soğukta da oynasak bizim için bir şey değişmeyecek. Şartlar ne olursa olsun, bizi sonuca götüren oyunu oynamaya çalışacağız"

"BİZ ZOR GÜNLERİN KULÜBÜYÜZ"

"Galatasaray'ın daha başarılı olması için buradayız. Geçen sene Arsenal'e farklı yenildik, ama taraftarımız bize ve takımımıza desteği verdi. Bu destek sayesinde şampiyon olduk. Biz zor günlerin kulübüyüz"

27 Ağustos 2015 22:06
DİĞER HABERLER