Hamzaoğlu'ndan Podolski yorumu: Eline çarpıyor

Hamzaoğlu'ndan Podolski yorumu: Eline çarpıyor
Hamza Hamzaoğlu, Bşakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Podolski'nin attığı golün kendi aleyhlerine verilseydi kendilerinin de canının acıyacağını söyledi.

Süper Lig'de Galatasaray, Medipol Başakşehir'i 2 - 0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk. Kontrollü başlamayı uygun gördük. Hamlelerimizi ikinci yarıya saklamayı doğru bulduk. İlk yarıda da oyun bizim kontrolümüzde geçti. Gerçi Mehmet Batdal'ın yakaladığı bir pozisyon vardı. Gol olsaydı oyun çok daha farklı seyredebilirdi. Muslera'yı tebrik ediyorum. Bu pozisyonlar bugünlerde önem kazanıyor. Bugün önemli bir hamle yaptı. İkinci yarıda da Umut'u oyuna sokup hücum gücümüzü arttırmayı hedefledik. Her şey istediğimiz gibi gelişti." ifadelerini kullandı.

Podolski'nin kaydettiği golde topun eline çarptığı yönünde itirazların olduğunu hatırlatan Hamza Hamzaoğlu, hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerektiğini dile getirerek, şöyle konuştu: "Podolski'nin attığı golde eline bir çarpma var. Ama bu savunma oyuncusuna da çarptığında kollar normal pozisyonda ise verilmiyor belki de o şekilde değerlendirdiler, belki de görmediler. Ama Başakşehir'e de geçmiş olsun. Böyle bir golü biz yemiş olsaydık benim de canım acırdı açıkçası."

"Galibiyet hayırlı olsun camiamıza." diyen Hamzaoğlu, "Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu zor deplasmanda bizi yalnız bırakmadılar. Hepsine de armağan olsun bu galibiyetimiz." dedi.

Bir basın mensubunun Galatasaray'ın sancılı bir süreçten geçtiği ve futbolculara ne gibi konuşmalar yaptığı yönündeki sorusu üzerine teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Normal bir maç oynadık, normal konuşmalar yaptık. Sancılı bir süreç yaratılıyor. Bir şey yok aslında ama her gün bir gündem yaratılıyor. Kazanmamız gerekiyordu maçı, oynadık herkes elinden geleni yaptı. Sonradan girenler katkı sağladı." cevabını verdi.

KENDİSİNDEN İSTENEN RAPOR

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, hafta içi kendinden istenen raporla ilgili bir soruya da şu karşılığı verdi: "Yönetimin rapor istemesi ile ilgili dün de söyledim. Astana maçından sonra gündeme gelince hocadan bir rapor isteyelim denmiş. Podolski'nin oyundan çıkarken ki hareketleriyle ilgili, ben de fotoğraflardan gördüm. İstenilen rapor bu doğrultuda. Başarısızlık diyorsunuz, ben şu an için başarısızlığı kabul etmiyorum. Sezon sonunda üçüncü dördüncü durumda belki başarısız dersiniz. Bir yıldan beri ilk defa kulübümüzde kendi aramızda diyaloglar bu kadar saf ve iyi. Hiçbir sorunumuz yok. O gün kalktığımızda gazetelerde bir şey görmezsek bir şey yok."

Aziz Yıldırım'ın hafta içi düzenlediği basın toplantısında Hamza Hamzaoğlu'nun bir maçın ardından yaptığı açıklamalara yer vermesiyle ilgili bir soru üzerine Hamza Hamzaoğlu, "Bir yanlış anlaşılma var. Ben Fenerbahçe, Beşiktaş Trabzonpor'a bir şey söylemedim. Hakemlerin genelinde bir şey söyledim. Oluyor bunlar, diğer kulüpler beni yanlış anlamasın biz işimizi yapıyoruz. İşin içinde hakem unsuru var. Bizim de bir şey söyleme hakkımız olsun." ifadelerini kullandı.

03 Ekim 2015 21:32
DİĞER HABERLER