Hangisi daha iyi transfer?

Hangisi daha iyi transfer?
Fenerbahçe'nin Nani, Galatasaray'ın Podolski transferlerinin ardından futbolseverler arasında dev bir tartışma başladı: "Nani mi, Podolski mi? Hangisi daha iyi transfer?
Türk futbolu son yılların en hareketli ve renkli transfer dönemini yaşıyor. Kadrosunda geniş çaplı operasyon yapma kararı alan Fenerbahçe, Fernandao, Şener Özbayraklı ve Simon Kjaer'in ardından kaleci Fabiano, Abdoulaye Ba ve Luis Nani ile anlaştığını açıkladı. Sarı lacivertlilerin özellikle Nani transferi dünya çapında ses getirdi. Yıllarca Manchester United ilk 11'inin değişmez isimleri arasında yer alan Portekizli yıldızın transferi dünya medyasına manşet oldu.

Son şampiyon Galatasaray da ezeli rakibinden geri kalmadı ve Almanya Milli Takımı'nın en önemli golcüsü Lukas Podolski'nin transferini bitirdi. İlk olarak Alman Bild gazetesinin duyurduğu bu dev transferde imzaların atılması an meselesi.

Luis Nani ve Lukas Podolski'nin gelişiyle birlikte futbolseverler arasında önemli bir tartışma başladı: "Nani mi, Podolski mi? Hangisi daha iyi transfer?"

Luis Nani: 29 yaşında. Portekiz Milli Takımı ile 86 maçta 15 gol attı. Sporting Lizbon ve Manchester United'da 333 resmi karşılaşmaya çıkıp 62 gol attı, 91 asist yaptı.


Lukas Podolski: 30 yaşında. Köln, Bayern Münih, Arsenal ve Inter takımlarında toplam 399 maça çıktı ve 152 gol kaydetti. Asıl büyük başarısını Almanya Milli Takımı'nda gösterdi ve Dünya Şampiyonluğu onuru yaşadı.


En güzel Podolski golleri | Samanyolu Haber

04 Temmuz 2015 12:12
DİĞER HABERLER