Herkese yasak onlara serbest

Herkese yasak onlara serbest
Osmanlı Ocakları Ege Bölge Başkanı Ahmet Karaca'nın trafikte görüntülenen aracına kırmızı plakaya sarı yazıyla yazdırdığı "Osmanlı Ocakları Ege Bölge Bşk" yazısı bir başka sürücü tarafından görüntülendi. Sosyal medyada kısa sürede tepki çeken kırmızı plakanın ise devlet protokolünün resmi araçları dışındaki sürücüler tarafından kullanılması yasak.
AKP’ye yakınlığıyla gündeme gelen Osmanlı Ocakları’nın Ege Bölge Başkanı’nın aracına “kırmızı plaka” taktığı görüldü.
AKP’ye yakınlığıyla son dönemde sık sık gündeme gelen Osmanlı Ocakları adlı teşkilatın Ege Bölge Başkanı’nın aracına mevzuata aykırı biçimde “kırmızı plaka” takması tartışmalara neden oldu.

Ohaber'in haberine göre, Osmanlı Ocakları Ege Bölge Başkanı Ahmet Karaca’nın trafikte seyrederken görüntülen aracı sosyal medyada tepkilere neden oldu. Araca yasak olmasına rağmen kırmızı plaka takıldığı gözlendi.

Ahmet Karaca, Mayıs ayında Ege Bölge Başkanlığı’na getirilmiş, teşkilatın İzmir Karşıyaka’daki binasının açılışına AKP İzmir Milletvekili adayları Kerem Ali Sürekli ve Tansu Kaya ile AKP Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin yanı sıra AKP İzmir teşkilatından birçok kişi katılmıştı.,

AÇILIŞINA AKP’Lİ VEKİLLER KATILDI
Geçtiğimiz Mayıs ayı başında Karşıyaka Girne Caddesi’nde İzmir’de ilk kurulan Osmanlı Ocakları Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Karşıyaka İl Başkanlığı ve Osmanlı Ocakları Ege Bölge Başkanlığı açılışı yapıldı.

Ege Bölge Başkanlığı’na Ahmet Karaca, İzmir İl Başkanlığı’na ise Faik Çağlayan atandı.

3 teşkilatın bir arada bulunduğu binanın açılışına, AKP’den İzmir Milletvekili Aydın Şengül, ile AKP İzmir milletvekili adayları Kerem Ali Sürekli ve Tansu Kaya AKP Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve AKP İzmir teşkilatından pek çok isim katıldı.

MEVZUATA AYKIRI KIRMIZI PLAKA
Osmanlı Ocakları Ege Bölge Başkan Ahmet Karaca’nın trafikte seyrederken görüntülenen aracı, sosyal medyada da büyük tartışma konusu oldu.

Yasak olmasına rağmen bu plakayla trafiğe çıkan araca polisin bir işlem yapmaması da dikkat çekti.

Öte yandan, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın da “Osmanlı Ocakları Genel Başkanı” yazılı ve kırmızı plakalı bir makam aracı kullandığı iddia ediliyor.




18 Ekim 2015 00:16
DİĞER HABERLER