Hidayet Karaca için resmi internet sayfası açıldı

Hidayet Karaca için resmi internet sayfası açıldı
Medyaya özgürlük çağrısı ile sembolleşen Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca için resmi internet sayfası açıldı.

Medyaya özgürlük çağrısı ile sembolleşen Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca için resmi internet sayfası açıldı. Karaca için açılan www.hidayetkaraca.com yayına başlar başlamaz büyük ilgi gördü. 



KARACA İLE İLGİLİ SON HABERLER

Hidayet Karaca artık resmi internet sayfasından ''medyaya ve gazetecilere özgürlük'' diyecek. Sevenleri Karaca'ya kendisi için hazırlanan ''www.hidayetkaraca.com''dan daha kolay ulaşabilecek.

İnternet sitesini tıklayanlar, Karaca ile ilgili merak edilen her türlü bilgiye anında ulaşabiliyor. Sitede hem yazılı hem de görsel olarak Karaca'ya reva görülen zulmün detayları var.

Karaca, Türkiye'de gazetecilere ve medyaya yapılan baskı ve zulme karşı dimdik duruşuyla sembolleşti. Sitede Karaca'nın hukuksuzluğa karşı kaleme aldığı yazılara ve videolara yer veriliyor. Ayrıca Karaca'ya Türkiye ve Dünya'dan gelen büyük destekle, uluslararası basında çıkan son haberler de var.

SEVENLERİ DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞIYOR

Site açılır açılmaz büyük ilgi gördü. Sevenleri, Karaca ile ilgili yorumlar yapıp ona duygu ve düşüncelerini yazabiliyor. 

İşte ziyaretçilerin paylaştıklarından biri:

Muhterem Ağabey;

Aylardır esaret altında olmanız hasebiyle üzüntü ve endişe içindeyiz. Her şeye rağmen morale ihtiyacınız olduğu böyle bir dönemde çevrenizdekilere ve bizlere verdiğiniz moral dolu mesajlarla endişelerimizin yerini ümit tomurcukları almaktadır. Rabbimden bu esaret günlerinin bir an önce son bulmasını diler hürmet ve saygılarımı sunarım.

30 Mart 2015 17:18
DİĞER HABERLER