
Hidayet Karaca yazdığı mektupta; cezaevi çalışanlarının hiçbiri ile ilgili şikayeti olmadığını ancak itirazının en ağır ve mahrum şartların bulunduğu cezaevine konulmalarına olduğunu yazdı.
İŞTE HİDAYET KARACA'NIN YAZDIĞI MEKTUP
Bize yapılanlarla ilgili hapishane müdüründen infaz memuruna tüm çalışanlarla ilgili Allah var şikayet etmiyorum. Bu insanlar yukarıdan (Ankara'dan) gelen talimatları uyguluyorlar.
Burada çalışanların ve yetkililerin ellerinden geleni yaptıklarından tereddütüm yok.
Benim itirazım bir gazeteci ve medya yöneticisi olarak hele hele verilen tahliye kararına rağmen esir olarak, tutsak olarak en ağır ve mahrum şartların bulunduğu cezaevine konulmamadır.
Haketmediğim halde adı T tipi F tipi yada herneyse aşırı sıkı ve güvenlikli cezaevine konulmamızadır.
Bu yapılanları AİHM başta olmak üzere insan hakları alanında çalışma yürüten neresi varsa oraya taşıyacağız.
Hidayet Karaca
Silivri

Deprem uzmanı Prof. Naci Görür'den deprem uyarısı
Time to Help, Uganda’daki Sudanlı mültecilere hayati gıda desteği ulaştırıyor
Başka kimler var? Sinan Ateş'in katilleri de 11. Yargı paketinden faydalanarak dışarı çıkabilecek!
Netflix 83 milyar dolara Warner Bros'u satın alıyor
AYM'den Türkiye Varlık Fonu'na denetim ayarı
Adli Emanet'lerin güvenliği sorgulanıyor: Diyarbakır'da yüzlerce mermi çalınıp satılmış!