I. Bolkarlar Bisiklet Şenliği sona erdi

I. Bolkarlar Bisiklet Şenliği sona erdi
MERSİN (A.A) - Mersin Üniversitesince düzenlenen I. Bolkarlar Bisiklet Şenliği tamamlandı.
     Çamlıyayla Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Gıda Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Nüzhet İkbal Türker başkanlığında, Mersin Üniversitesi bisikletlileri ve 15 farklı üniversiteden gelen yaklaşık 80 kişilik bisikletli grup, Mersinden başlayıp dün gece Fındıkpınarı mevkine geldi ve burada kamp kurarak geceyi geçirdi.
     Ekip ertesi gün, Çağlarca-Sunturas -Atlılar yönünde ilerleyen koşu parkurunu tamamladı.
     Etkinliğin son etabında da Çamlıyayla ilçesinde konaklayan grubu, Kaymakam Gülhani Ozan Sarı, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve Sebil Belediye Başkanı Mehmet Çelik karşıladı.
     Sporculara burada düzenlenen törende katılım belgeleri verildi.
     Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, törendeki konuşmasında, bu tür etkinliklerle ilçenin tanıtımına katkı sağlandığını belirtti.
     Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ise, önümüzdeki süreçte Türkiyenin yayla turizmi konusunda en çekici bir ilçesi olacaklarına inandıklarını kaydetti.
     Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nüzhet İkbal Türker da, şenlik boyunca kimi zaman sıcakla, kimi zaman fırtınayla, kimi zaman ise yağmurla boğuştuklarını, ancak her şeye rağmen şenliğin çok eğlenceli geçtiğini dile getirdi.
     (SÖ-KRM-ST)
05 Mayıs 2012 13:20
DİĞER HABERLER