İstanbul'da kalp krizi faciası

İstanbul'da kalp krizi faciası
Halk otobüsü yol kenarındaki ağaç dallarını toplayan iki kadına çarptı.

İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri tarafından yapılan yazılı açıklamada şoförün olay öncesinde kalp krizi geçirdiğine dikkat çekildi.

Beykoz Örnekköy'deki kaza saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Kavacık-Alibahadır köyü hattında sefer yapan özel halk otobüsü, yol kenarında budanan ağaçlardan düşen dalları toplayan kadınlara çarptı. Feci kazada Hanife Güneysu hayatını kaybederken kardeşi Şengün Gürsoy ise yaralandı. Kaza sonrası otobüs şoförü gözaltına alındı. Görgü tanıkları sürücünün cep telefonuyla oynayarak ilerlediği sırada kaza yaptığını öne sürdü.

'ŞOFÖR KALP KRİZİ GEÇİRDİ'

Özel Halk Otobüsünün yol kenarında dal toplayan kadınlara çarpmasıyla meydana gelen ve 1 kadının hayatını kaybettiği diğerinin yaralandığı kazayla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapıldı. İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi;

"Bugün  öğlen saatlerinde Beykoz / Elmalı köyü mevkiinde Özel Halk Otobüsünün karıştığı bir trafik kazası meydana gelmiştir. Kaza, normal seferini yapmakta olan C-1051 KOD Numaralı Halk Otobüsü şoförünün kalp krizi geçirmesi sonucu olmuştur. Kriz geçiren şoför  araç kontrolünü kaybederek  yayalara çarpmıştır. Olayda bir kişi yaşamını yitirmiş, bir kişi ise yaralanmıştır. Şoför personel ise Beykoz Devlet Hastahanesinde tedavi altına alınmıştır. Olayın oluşumu izlenen kamera görüntüleriyle net biçimde görülmekte olup, idari ve adli inceleme devam etmektedir. Camiamızı üzüntüye boğan talihsiz olay nedeniyle, yaşamını yitiren insanımıza rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Aynı olayda yaralanan şahsa ve şoförümüze de acil şifalar diliyoruz."

DHA

20 Nisan 2015 16:29
DİĞER HABERLER