Kadıköy'de sinirler gerildi: Hadi lan bak işine!

Kadıköy'de sinirler gerildi: Hadi lan bak işine!
Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül ile Trabzonspor hocası Sadi Tekelioğlu tartıştı.

Karşılaşmanın 82. dakikasında Markovic ve Salih Dursun arasındaki bir mücadele sonrası ortalık karıştı. Salih'in Markoviç'in üzerine doğru hareketlenmesinin ardından Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu da Markoviç'e tepki gösterdi. Bunun üzerine Gökhan Gönül ve Sadi Tekelioğlu arasında sert bir diyalog yaşandı. İki isim de birbirinin üzerine yürürken araya giren diğer futbolcular ikiliyi yatıştırdılar.



Bu pozisyonun 1 dakika sonrası Salih Dursun Markoviç'e yönelik bir hareket daha yapınca bu kez Fenerbahçe kulübesi olaya dahil oldu. Araya giren 4. hakem yine olayın büyümesini engelledi. Bu dakikadan sonra Salih Dursun'un ayağına her top geldiğinde Fenerbahçe tribünleri yoğun bir tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül, Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından Trabzonspor'un hocası Sadi Tekelioğlu ile aralarında geçen diyaloğu anlattı.

'HADİ LAN BAK LAN İŞİNE'
"Rakip takımın hocası kendi alanını aşarak ortalığı germe adına hareketler yaptı. Ben hocaya 'Sen yapma bari hocam dedim. Hadi lan, bak lan işine' falan diyor. Biz sadece sporcu olarak değil televizyonlarda eleştiri yapmak için öyle böyle diyorlar. Sahanın içinde davransınlar sonrasını hatırlamıyorum zaten. Oradaki olay açıklığa kavuşması için bunları söylüyorum. Sen bak lan işine sanane lan derse sonuçları böyle oluyor. Bizlerde oyuncuyuz sahada adrenalin içerisinden bize de bir şeyler söylenince susamıyoruz. Kimse kusura bakmasın belli bir yere kadar sabrediyoruz. "

30 Kasım 2015 22:44
DİĞER HABERLER