Kahreden haber: 3 şehit

Kahreden haber: 3 şehit
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir asker şehit oldu. Dünkü çatışmada ise iki asker şehit olmuştu. İki günde şehit sayısı üçe yükseldi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklama şöyle: "10 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman bir silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

İKİ ŞEHİT İÇİN BUGÜN TÖREN YAPILACAK

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması için yürütülen operasyon sırasında dün şehit olan Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Osman Öz ile Adana’nın Karaisalı İlçesi nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki uzman onbaşı Kadir Genç için bugün törenler düzenlenecek.

DHA

11 Şubat 2016 08:35
DİĞER HABERLER