Kaplan'ın 'paralel' tweetine Önel bile dayanamadı

Kaplan'ın 'paralel' tweetine Önel bile dayanamadı
Mehmet Ali Önel'in yandaş A haber'deki Deşifre programını ‘mücadelemde yalnız kalıyorum' diyerek bitirmesini de paralele bağlayan Hilal Kaplan'a, Önel tepki gösterdi.

Mehmet Ali Önel'in yandaş A haber'deki Deşifre programını ‘mücadelemde yalnız kalıyorum' diyerek bitirmesini de paralele bağlayan Hilal Kaplan'a, Önel tepki gösterdi. Önel, “İstifa mektubumu okusaydınız böyle kolay bir cümle kurmazdınız” dedi.

Hükümet  yandaşı A Haber'de Deşifre programını sunan Mehmet Ali Önel, “verilen mücadelenin amacına uygun olmadığını, yeterince taşın altına herkesin elini koymadığını ve bu işin eninde sonunda üzülerek de olsa Türkiye'nin daha kötüye gittiğini görerek ve bu süreçte elinden gelenin fazlasını yapmış bir gazeteci olarak gönül rahatlığı ile köşeme çekiliyorum” diyerek ekranlardan çekildiğini açıkladı.




Ucuz Tweet'e Önel bile dayanamadı

‘Yandaş' medyanın amiral gemisi Sabah'ta yazılar yazan Hilal Kaplan, Mehmet Ali Önel'in istifa mektubunu Twitter'da paylaşarak, Önel'in sözde paralel tehditler sebebiyle istifa ettiğini yazmaktan çekinmedi. “Paralel yapının tehditleri sebebiyle, M.Ali Önel ekrana veda ettiğini açıkladı.” diye yazan Kaplan'a Önel bile dayanamadı. Önel, Kaplan'a “4 sayfalık istifa mektubumu okusaydınız, 'paralel yapının tehditlerinden dolayı istifa etti' gibi kolay bir cümle kurmazdınız” diye tepki gösterdi.

03 Ekim 2015 17:52
DİĞER HABERLER