Kaptan Kartal'dan önemli açıklama

Kaptan Kartal'dan önemli açıklama
Milli İttifak'ın Mersin Milletvekili Adayı Kaptan Kartal, öönemli açıklamalar yaptı.
7 Haziran 2015 seçimlerine iş birliği yaparak giren SP-BBP'nin Mersin Milletvekili Adayı Kaptan Kartal, medya ve anket şirketlerinin toplum mühendisliği yaptığını belirterek seçimler öncesi seçmende algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.

İŞTE KAPTAN KARTAL'IN O AÇIKLAMALARI

Bütün vatandaşlarımızı uyarıyoruz Muhsin Başkanı şehit eden dış destekli şer odakları Milli İttifakımızın Meclis'te olmaması için var gücü ile çalışıyor, medya ve anket şirketleri ile toplum mühendisliği yaparak oluşturdukları algı ile Milli ittifakı yok sayıp Milletimizle buluşmasını engelliyorlar.

Meydanlara sığmayan Milli ittifak gece gündüz demeden kapı kapı çalışıyor ve gittiği her yerde teveccüh ile karşılanıyor. Bunları görmezden gelen ve küçücük dünya hesapları yapan şer odakları, ufacık menfaatlerine ve nefislerine uyarak ülkemizi tehlikeye atmaktan çekinmiyorlar. 

Genel affa, bölgesel yönetime giden bu yolda milletimiz ya bu kumpası kıracak, buna geçit vermeyecek, Milli ittifakı, Meclis'e taşıyacaktır.  Ya da üniter yapımızın bozulduğu milletimizin ayrıştığı bir hal aldıracaktır. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri, partiler seçimi olmaktan çıkıp bir taktiksel savaş halini gelmiştir. 

Milli iradenin Meclis'e tam manası ile yansıması için başka partilere gönül veren vatandaşlarımızın en kötü ihtimalle bir oylarını Milli ittifak yani Saadet Partisi'ne vermelerini istiyorum. 

AKP iktidardan gitsin diyen muhalefet partilerindeki 2-3 puan artış çok şeyi değiştirmeyecektir. Ama şu an da barajın üstünde görünen Milli İttifak barajı aştığında Meclis'te aritmetik yapı tamamen değişecektir. Bu durumda liderlerin yanılmazlığına dayanan bir sistemin çöküşü anlamına gelecektir.

Muhsin Başkan'ı şehit edenler, bu davanın biteceğini düşünerek, onun yol arkadaşlarının da şehit olmaya hazır olduklarını bu ülke için bu millet için bir saniye bile düşünmeden feda olabileceklerini düşünemediler.

Terör örgütünün siyasi sözcülerini milletimize kurtarıcı diye sunanlara karşı Milli ittifakımız, Meclis'te güçlü bir şekilde yer alacak ve ülkemizin; Irak, Libya, Mısır ve Suriye olmasına asla müsaade etmeyecektir.

29 Mayıs 2015 12:44
DİĞER HABERLER