Karabükte, Myanmara yardım kampanyası

Karabükte, Myanmara yardım kampanyası
KARABÜK (A.A) - Karabük Valiliği, Arakandaki Müslümanlar için yardım kampanyası başlattı.
     Valilikten yapılan açıklamada, şiddet olayları nedeniyle muhtaç ve mağdur durumda olan, açlık, susuzluk ve salgın hastalık tehlikesiyle karşı karşıya bulunan Myanmarın Arakan bölgesindeki Müslümanlara ulaştırılmak üzere yardım toplanacağı belirtildi.
     Kampanyanın, merkez ve ilçeleri kapsadığı anlatılan açıklamada, Şüphesiz ki bahse konu yardım kampanyasının hedefine ulaşmasındaki en büyük etken, her düzeyde ve konumdaki vatandaşımızın kampanyaya göstereceği duyarlılık ölçüsünde olacaktır. Karabük olarak bir bütün halinde, Myanmarlı kardeşlerimizin acılarını bir nebzede olsa azaltmak, yaşanan şiddet mağdurlarıyla dayanışma içinde olduğumuzu ve olaylara seyirci kalınmadığını gösterebilme adına kampanyaya gerekli her türlü desteğin sağlanmasına yönelik tedbirin alınması, toplanan yardımların Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının Myanmara Yardım Kampanyası için açmış olduğu banka hesaplarına aktarılarak dekontlarının valiliğimize gönderilmesi gerekmektedir denildi.
     Açıklamada, kampanyaya destek için gerekli banka hesap numaralarının valiliğin internet sitesinden öğrenilebileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
08 Ağustos 2012 17:27
DİĞER HABERLER