Karaman ve Kweuke'den hasta ziyareti

Karaman ve Kweuke'den hasta ziyareti
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman ve yıldız futbolcusu Leonard Kweuke, Robotik Onkoloji Merkezi'nde kanser tedavisi gören hastaları ziyaret etti.

Ligin ilk haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında kazanılan penaltıyı kimin kullanacağı konusunda tartışma yaşayan ve ardından durumu tatlıya bağlayan Karaman ve Kweuke ikilisi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Robotik Onkoloji Merkezi'nde tedavi gören kanser hastası Orhan Yıldırım'ı ziyaret etti.

Ziyarette Karaman ve Kweuke'ye Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt ile hastanın doktoru Doç. Dr. Cemil Bilir eşlik etti. Tecrübeli hoca ve takımın yıldız futbolcusu ziyarette Yıldırım'a Çaykur Rizespor forması hediye etti. Hikmet Karaman, kanser hastası Orhan Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerini ileterek tedavisini aksatmamasını tembihledi.

Yıldırım da Hikmet Karaman ve Kweuke'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek golcü oyuncudan hafta sonu oynanacak olan Sivasspor maçında gol beklediğini, Karaman'dan ise takımı Avrupa Kupaları'nda görmek istediğini dile getirdi. Karaman ve Kweuke hastanedeki birkaç hastayı daha ziyaret ederek Onkoloji Merkezi'nden ayrıldı. CİHAN
11 Eylül 2015 16:50
DİĞER HABERLER