Kartal'da tehlike kapıda

Kartal'da tehlike kapıda
Beşiktaş’ın 5 önemli ismi, Kayserispor mücadelesi öncesinde sınırda bulunuyor. Listede bulunan Oğuzhan, Necip, Olcay, İsmail ve Gomez, bu akşamki mücadelede kart görürse Galatasaray derbisinde görev yapamayacak.
Siyah-Beyazlılar’da bu akşam oynanacak Kayserispor mücadelesi öncesinde ‘sarı alarm’ yaşanıyor.

Kara Kartal’da sınırda bulunan isimlerden Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı ve Mario Gomez, bu akşam kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Kart gören futbolcu, 8 Mayıs’ta Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray derbisinde görev yapamayacak.

Özel uyarı geldi

Süper Lig’de kalan 4 hafta öncesinde hiçbir oyuncusunu kaybetmek istemeyen teknik direktör Şenol Güneş’in, bu konuda 5 isme uyarıda bulunduğu öğrenildi.

Güneş’in, “Kritik bir döneme girdik. Gereksiz sertlik ve hakemle dialogtan kaçının” sözlerini sarf ederek futbolcularından bu akşamki oyunu kartsız tamamlamalarını istediği bildirildi.

Şenol Güneş: Zorlu bir maç

Kara Kartal’ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, bu akşamki mücadele öncesinde öğrencilerine galibiyeti getirecek formülü verdi.

Başarılı hoca, dünkü idman öncesinde öğrencilerine, sezonun ilk yarısında 2-1 kazandıkları karşılaşmayı örnek göstererek, “Kayseri’deki maç kıran kırana geçmişti. Zorlanmıştık. Şimdi de zorlu bir maç bizi bekliyor. Rakibimiz, son 5 maçında da kaybetmedi. Skor ne olursa olsun oyunun sonuna kadar ciddiyetimizi koruyup 3 puanı alacağız. Görev alan herkes oyunun sonuna kadar çaba gösterecek” dediği öğrenildi.

Sosa ve Q7’ye özel görev

Takımın Arjantinli yıldızı Jose Sosa ve Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma’ya dünkü idmanda özel olarak duran top çalışması yaptıran teknik direktör Şenol Güneş’in, Kayserispor karşısında 2 ismin bu konudaki bitiriciliğinden yararlanmayı hedeflediği ifade edildi.

Beck’ten 3 puan mesajı

Kara Kartal’ın Alman sağ beki Andreas Beck, dün Instagram hesabından Kayserispor mücadelesiyle ilgili olarak açıklamada bulundu.

Geçen hafta Akhisar karşısında aldıkları beraberlikten dolayı üzgün olduklarını belirten tecrübeli futbolcu, “Yeni evimizdeki ikinci maça çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Umarım 3 puanlı bir sevinç olur” sözlerini  sarf etti.

 Bu paylaşımın altına kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum yağdı.

Kaynak: Fanatik
30 Nisan 2016 13:09
DİĞER HABERLER