Kartal'dan Emenike açıklaması: Oyundan alsaydım...

Kartal'dan Emenike açıklaması: Oyundan alsaydım...
İsmail Kartal, taraftarın yoğun tepkisine maruz kalan Emenike hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor'la depslasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, günün ilk idmanını gerçekleştirdi. 

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen teknik dirktör İsmail Kartal, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"HER ŞEY BİTERDİ"

Son haftanın en çok konuşulan ismi Emenike'yle ilgili konuşan Kartal, "Emenike, Nijerya'da savaş görmüş, çok zor çocukluk geçirmiş bir futbolcu. Bu nedenle duygusal ve çevreden çabuk etkilenebiliyor. Kendisi oldukça iyi bir insan, ona karşı daha anlayışlı olmamız gerekiyor. Eğer Emenike'nin sahadaki hareketleri sırasında tribünler aşağıya inseydi bizim için her şey biterdi! Beşiktaş maçında yaşananlardan sonra kendisiyle oturup konuştuk. Şimdi morali daha iyi ve yüzü gülmeye başladı. Şunu unutmamalıyız ki, Emenike bizim sözleşmeli oyuncumuz. Forvet pozisyonu bizim en önemli bölgemiz. Kendisinden faydalanmak durumundayız, tutup bir kenara atamayız. Ancak ileride ne olacağını bilemeyiz." ifadelerini kullandı.

27 Mart 2015 15:22
DİĞER HABERLER