Kayseri sarı kırmızı bayraklarla donatıldı

Kayseri sarı kırmızı bayraklarla donatıldı
Süper Lig'e bir yıl aradan sonra tekrar yükselmek için önemli bir avantaj yakalayan Kayserispor için şehir merkezi sarı kırmızı bayraklarla süslendi. Kayseri halkı ise Erciyesspor'un ligden düşüyor olmasına üzülürken, Kayserispor'un Süper Lig'e çıkacak olmasından dolayı da büyük sevinç yaşıyor.

Kayserispor, PTT 1. Lig'de geride kalan 29 hafta içinde lig liderliğini devam ettirdi. Süper Lig iddiası bulunan Osmanlıspor Futbol Kulübü ile deplasmanda berabere kalan sarı kırmızılı ekip, puanının 61'e yükseltti. En yakın takipçisi Adana Demirspor ise haftayı beraberlikle kapatması Kayserispor'un aradaki puan farkını korumasını sağladı. 61 puanla lider olan Kayserispor'u, 55 puanla Adana Demirspor, 51 puanla Osmanlıspor Futbol Kulübü takip ediyor.

Ligin bitimine 5 hafta kala Süper Lig yolunda büyük bir avantaj yakalayan Kayserispor için, şehirde şimdiden süslemeler başladı. Çarşı merkezinde sarı kırmızılı bayraklar ve kulübe başarı dileklerinin bulunduğu pankartlar asılıyor. Kayseri kalesinde ise kulübün onursal başkanı ile büyükşehir belediye başkanının dev sarı kırmızılı, kulübe başarı dileklerinin yazılı bulunduğu pankartlar astırmaları dikkat çekti.
CİHAN
27 Nisan 2015 17:28
DİĞER HABERLER