KEMİAD Fotoğraf Kulübü kuruldu

KEMİAD Fotoğraf Kulübü kuruldu
ANTALYA (A.A) - Kemer Turizmci İşadamları Derneği (KEMİAD), üyelerine fotoğraf sanatını sevdirmek amacıyla fotoğraf kulübü kurdu.
     KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç, yaptığı açıklamada, ilçede ve bölgede başta turizmci işadamları olmak üzere fotoğraf gönüllülerine destek vermek, fotoğrafçılık eğitimi, sergiler, geziler, diğer fotoğraf dostlarıyla diyalog ve fotoğraf sanatçılarıyla tanışma olanakları yaratmak amacıyla fotoğrafçılık kulübü kurduklarını bildirdi.
     Fotoğraf kulübünün proje sorumluluğunu, fotoğraf sanatçısı Mehmet Memioğlunun üstlendiğini kaydeden Kılıç, Öncelikle fotoğraf dostlarını buluşturmak ve bölgemizde fotoğrafçılık konusunda meraklı ve yetenekli gençlerin teknik gelişimine destek ve katkı sağlamayı hedefledik. Bu proje sayesinde Kemerin tarihi ve doğa güzelliklerini yeniden belirleyerek gelecek kuşaklara güzel bir arşiv bırakmak istiyoruz dedi.
     Fotoğraf sanatçısı Mehmet Memioğlu da başta turizmci işadamları olmak üzere fotoğraf dostlarıyla bir arada olmak ve birikimlerini paylaşmanın heyecan verici olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Okan Özer
     Yayıncı: Güç Gönel
23 Temmuz 2012 18:18
DİĞER HABERLER