Kepez Belediye Başkanı Tütüncüden, "Bir Sarsıntı

Kepez Belediye Başkanı Tütüncüden, "Bir Sarsıntı Bin El" projesine destek
ANTALYA (A.A) - Hacı Dudu Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Kardelen Topluluğu üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Başkan Tütüncü, Hacı Dudu-Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Kardelen Topluluğu tarafından hazırlanan ve Vanlı çocuklara umut olan -Bir Sarsıntı Bin El- projesine destek vereceğini söyledi.
     Van depremi sonrası Kepez Belediyesi tarafından bölgeye 3 tır erzak ve yardım malzemesi gönderildiğini hatırlatan Tütüncü, Antalyaya yerleşen depremzede ailelere de yardım eli uzatıldığını bildirdi. Sosyal projelere her zaman destek olduklarını ve yaşanan Van depremiyle tüm ülke genelinde büyük bir birlik örneği gösterildiğini ifade eden Tütüncü, Türkiyenin dört bir yanından bölgeye yardım gönderildiğini kaydetti. Öğrencilerden oluşan Kardelen Topluluğu üyelerinin, Vanlı depremzede öğrenciler için başlattıkları projeyi olumlu bulduğunu dile getiren Tütüncü, projeye gereken desteği vereceklerini bildirdi.
     BİR-SAR Proje Koordinatörü Encümen Bayram ise projeyle Vanlı depremzedelere en iyi şekilde yardım etmeyi hedef edindiklerini belirterek, "Proje gönüllüsü gençlerin depremzede çocuklarla beraber yapacakları etkinliklerin temelinde, tüm kötü anıları unutmak, geleceğe umutla bakmak ve Türkiyenin gelişiminde etkin rol almalarını sağlamak gelmektedir" dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
13 Nisan 2013 15:40
DİĞER HABERLER