Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Seni asla amacına ulaştırmayacağız

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Seni asla amacına ulaştırmayacağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'illa benim dediğim olacak' diyerek seçim istediğini belirterek, "Seni asla amacına ulaştırmayacağız." dedi.

1 Kasım'da yapılması planlanan milletvekili genel seçimleri kapsamında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, miting Antalya'ya geldi. Kılıçdaroğlu, Alanya'da düzenlediği ilk mitingin ardından Manavgat'a geçti. Burada halka seslenen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti iktidarını eleştirdi. Seçim vaatlerini yineleyen Kılıçdaroğlu Manavgatlılara, "Türkiye düşündüğünüzden çok daha kötü bir yere gidebilir." diye seslendi. Meydandan yükselen 'Başbakan Kemal' sloganlarına karşılık Kılıçdaroğlu, "Başbakanlığın yolu sandıktan geçiyor. Sandığa yükleneceğiz. Oyumuzu vereceğiz. Bir dikta yönetimine son vereceğiz. Şunu unutmayın, bir kişinin iki dudağından çıkan irade, milli irade değildir. Milli irade sizin iradenizdir. Sizin iradenizi kabul etmekle olur. O nedenle seçime görütürüyor. 'İlla benim dediğimi yapacaksınız.' Yapmazsanız sonuna kadar seçim. Sonuna kadarsa seçimse sonuna kadar söylüyoruz 'seni asla amacına ulaştırmayacağız." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından Manavgat'tan ayrılarak üçüncü mitingini düzenleyeceği Kumluca ilçesine hareket etti. Kılıçdaroğlu'na eşi Selvi Kılıçdaroğlu da eşlik ediyor.

BAYKAL OTOBÜSE ÇIKMADI, VATANDAŞLARIN ARASINDA DURDU

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na eşlik eden eski Genel Başkan Deniz Baykal ise konuşmanın yapıldığı parti otobüsüne çıkmadı. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını vatandaşların arasında takip eden Baykal'ın, Alanya'da da aynı şekilde davrandığı öğrenildi. CİHAN
04 Ekim 2015 14:50
DİĞER HABERLER