Kitap satışında "beğenirsen öde" dönemi

Kitap satışında
Bilen Kitap, çocuk ve aile gelişimi seti kitaplarında yeni bir sistemi hayata geçirdi.
Bilen Kitap, çocuk ve aile gelişimi seti kitaplarında yeni bir sistemi hayata geçirdi. Buna göre, kampanyadan yararlanan vatandaşlar, kitapları alıp okuduktan sonra beğenmeleri halinde ücreti ödeyecek.

“Hiç Bilen Bilmeyen Bir Olur mu” HAKİKATI  ile yola çıkan yayınevi, alanında uzman isimler tarafından kaleme alınan 6 kitaplık Aile Boyu Eğitim Seti’ni okuyucularıyla buluşturdu.

Mutlu ve huzurlu bir aileye sahip olmanın yollarını anlatan bu seti, profesör, eğitimci ve pedagogtan oluşan 60 kişilk yazar kadrosu hazırladı.

Bilen Kitap, aile ve çocuk gelişiminde bilinçli toplumun oluşmasına adına farklı bir ödeme sistemini ilk kez hayata geçirerek, seti alan kitapseverler teslimat sırasında önce herhangi bir para ödetmiyor. 
Ödemeyi, vatandaşlar kitabı alıp beğendikten sonra gerçekleştiriyor. Kitapların içeriğini yetersiz bulan veya sete ilişkin farklı şikayeti olan okuyucular, bu kitapları hemen iade etme hakkına sahip oluyor.

Herkesin tereddüt etmeden kitaplara ulaşması adına hazırlanan kampanya, daha önce internetten veya telefon yoluyla aldığı kitap setlerinden şikayeti olanlar vatandaşlar için hayata geçirildi.

Kampanyayla ucuz kitap setleri hakkında ön yargılı olan okuyucularla yayıncı arasında güven ve sıcak ilişki oluşturma amaçlandı.

Bu doğrultuda 320 sayfadan oluşan kitapları sadece 4 liraya ödeyerek, sahip olan vatandaşlar, eserleri kendisi ve çevresine hediye edebilecek. Böylece aile ve çocuk gelişimi konusunda bilinçli nesiller konusunda büyük bir adım atılmış olacak.

Aile Boyu Eğitim Seti’nde yer alan kitapların isimleri ise şöyle:

1-Çocuk Eğitimi İle İlgili Herkesin Bilmesi Gerekenler

2-Aile Eğitimi İle İlgili Herkesin Bilmesi Gerekenler

3-Gençlik Eğitimi İle İlgili Herkesin Bilmesi Gerekenler

4-Sağlık Eğitimi İle İlgili Herkesin Bilmesi Gerekenler

5-Din Eğitimi İle İlgili Herkesin Bilmesi Gerekenler

6-Kişisel Gelişim İle İlgili Herkesin Bilmesi Gerekenler

Setle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler www.bilenkitap.com yada 444 81 98 numaralı telefonu arayabilirler.

27 Mayıs 2015 16:10
DİĞER HABERLER