Kız Milli Voleybol Takımı kaptanı: Yarıfinal maçıydı, iyi oynadık; 3-0 aldık

Kız Milli Voleybol Takımı kaptanı: Yarıfinal maçıydı, iyi oynadık; 3-0 aldık
Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen EYOF 2015 (Avrupa Genclik Olimpik Oyunları) Yıldız Kız Milli Voleybol Takımı yarı finalde Belçika'yı yenerek finale yükseldi. Takım Kaptanı Selmin Karahan ise sevincini şöyle ifade etti: "Yarıfinal maçıydı, aldık. Gayet mutluyuz. İyi oynadık, üç sıfır aldık."

Maç sonrası turnuvanın yapıldığı Voleybol Arena'da Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan takım antrenörü Mehmet Bedestenlioğlu, "Hedef turnuvalarından birisi, bu çok önemli bir turnuva. Yarın Sırbistan'la, ezeli rakibimizle karşı karşıyayız. Sırbistan maçını kazanabiliriz, iyi oynamamız lazım." dedi.

Takım kaptanı Selmin Karahan ise "Yarıfinal maçıydı, aldık. Gayet mutluyuz. İyi oynadık, üç sıfır aldık. İlk hisse çok zorluydu. Ama savaştık. Savaşmanın ne demek olduğunu bildiğimiz için savaştık. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Yarın Sırbistan'la bir final maçımız var, onu da iyi değerlendirmek istiyoruz. İyi oynayıp kazanmak istiyoruz." açıklamasında bulundu. CİHAN
31 Temmuz 2015 20:59
DİĞER HABERLER