Kocaeli Milletvekili Baştopcudan Körfez ziyaretleri

Kocaeli Milletvekili Baştopcudan Körfez ziyaretleri -Baştopçu: Türkiye artık eskisi gibi etrafında gelişen olaylara sessiz kalmıyor. Bugün Afrika kıtasına yardım elimizi uzattığımız gibi, komşumuzun sorunuyla da yakından ilgileniy
KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Körfez ilçesinde bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.
     Eşi Hale Baştopçu ile Körfez ilçe Yeniyalı Mahallesindeki Kocaeli Taşköprülüler Derneğini ziyaret eden Baştopçu, burada dernek başkanı Yasin Sönmez ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.
     Burada yaptığı konuşmada, Türkiyenin artık eskisi gibi etrafında gelişen olaylara sessiz kalmadığını dile getiren Baştopçu Bugün Afrika kıtasına yardım elimizi uzattığımız gibi, komşumuzun sorunuyla da yakından ilgileniyoruz. Suriyede yaşanan acı olaylara göz yummuyor Suriyeli kardeşlerimize kucak açıyoruz dedi.
     Daha sonra, Körfez Devlet Hastanesine geçen milletvekili Muzaffer Baştopcu, burada başhekim Ahmet Demir ve hastane müdürü Ümit Tırpancı tarafından karşılandı. Burada hasta ziyaretlerinde de bulunan Baştopcunun Körfezdeki son ziyareti Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opaka oldu.
     Muzaffer Baştopçunun Opaka yaptığı ziyarette kendisine AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve başkan yardımcısı Mehmet Şahin de eşlik etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
09 Ocak 2013 11:00
DİĞER HABERLER