Küçük Gelin’de heyecan dolu yeni sezon başlıyor!

Küçük Gelin’de heyecan dolu yeni sezon başlıyor!
Yeni sezona sürpriz oyuncu transferleri ile başlayan KÜÇÜK GELİN’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Ekrana geldiği iki sezon boyunca büyük ilgiyle izlenen ve Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Küçük Gelin, dikkat çeken yeni oyuncu kadrosu ve sürprizlerle dolu bölümleriyle başlıyor. 

Küçük yaşta gelin olan ve daha çocukluğuna doyamadan annelik yükünü üstlenmek zorunda kalan Zehra’nın dramının anlatıldığı dizi, heyecanla beklenen sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. 

Dizinin Pazar akşamı yayınlanacak 84. bölümünde; 

Bebeği ile birlikte İstanbul’a kaçmayı başaran Zehra, annesiyle buluşacağı yerde beklerken konakta yaşananlardan habersizdir. Zehra’nın çaresiz bir halde beklediği annesi Melek, Ali ve Devran’ın takibinden kurtulup İstanbul’a doğru yola çıkar. Ancak geldiğinde onu bekleyen bir sürpriz vardır. Bu sırada Zehra, annesini telefonla arar ama karşısına Ali çıkar. Diğer bir yanda Azad öldürüldüğünde katilin fotoğraflarını çeken biri, bu fotoğrafları bir zarfa koyup Behiye adına konağa gönderir. Konağa ulaşan zarf masanın üstünde tehlikeli bir bomba gibi dururken Nujin Ana ile Behiye arasında bir gerginlik alevlenir. Bebeği çok acıkınca bir marketten yiyecek almaya çalışan Zehra, parası yetmeyince hırsız muamelesi görür ve tam bu sırada hiç tanımadığı babası Mirza yetişir. Baba kız birbirlerini tanıyamazlarken Mirza’nın eşi Bahar, eve gelen bir mektupla Zehra’nın kim olduğunu öğrenir. 

Küçük Gelin, heyecanla beklenen sezonun ilk bölümüyle 30 Ağustos Pazar akşamı, saat 20.45’de Samanyolu TV’de. 

28 Ağustos 2015 11:40
DİĞER HABERLER