Cadı avı Türkiye'nin finansal yapısı en güçlü kuruluşlarından birisi olan Kaynak Holding'e kadar ulaştı.
19 şirket, bir dernek ile vakıf merkezini kapsayan el koymada Türkiye'nin en büyük dini yayın grubu olan Kaynak Kültür Yayın Grubu'na da kayyım atandı.
Grup içerisinde Işık Yayınları, Nil Yayınları, Şahdamar Yayınları, Kaynak Yayınları, Yitik Hazine Yayınları, Define Yayınları, Muştu Yayınları ve Kuşak Yayınları'nı barındırıyor. Kur'an, hadis, tefsir, Risale-i Nur gibi dini kaynakların yayınlandığı şirketlere terör şüphesiyle kayyım atandı. 1979 yılında Sızıntı Dergisi ile yayın hayatına başlayan Kaynak Yayınları geçen 36 yıl içerisinde din, edebiyat, düşünce ve tarih alanlarında entelektüel birikimiyle isminden sıkça söz ettirdi. Bu yayınların neşrettiği yayın yelpazesi şöyle:
Define Yayınları: Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere Cevşen gibi çeşitli dua kitapları ile biliniyor.
Işık Yayınları: Hayatın anlamını kavramak ve hayatı anlamlı kılmak için insanın hem gönlüne hem zihnine ışık tutmaya çalışan Işık Yayınları, eserleriyle aydınlanmaya çağırarak dinî, millî, kültürel ve sosyal konularda doğru yolu gösteriyor.
Nil Yayınları: Fethullah Gülen Hocaefendi'nin eserlerini yayınlıyor. Nil Yayınları, insanı yücelten değerlerden habersiz yetişmiş, maddenin ağır baskısı altında ezilmiş ve tükenmiş, hiçliğin koynunda süt emen nesillerin kayboluşu karşısında, bu nesillere örnek insanın ve cemiyetin nasıl olması gerektiğini anlatmak sancısıyla kuruldu.
Şahdamar Yayınları: Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri'nin imana ve Kur'ân'a hizmet uğruna kaleme aldığı büyük-küçük yüz otuz parça eserden oluşan Risale-i Nur Külliyatı'nı yayınlıyor.
Wesanxane Nil: Kürtçe (Kırmançı) konuşan, yazan ve okuyan tüm kesimlerin dini içerik olarak ilgi duyacağı eserlerden oluşuyor.
Yitik Hazine: Türk-İslam tarihi alanında kalıcı eserler bırakmak amacında olan Yitik Hazine Yayınları, özellikle gelecek nesillere kaynak kitaplar bırakma gayreti içinde çalışıyor.
Sızıntı Dergisi: Sızıntı, her biri, bir toplumsal manifestoya dönüşen ‘Başyazı'larının yanında; bilim, teknoloji, tıp, biyoloji, botanik, fizyoloji, astronomi, jeoloji, fizik, kimya, ekoloji, tarih, edebiyat, pedagoji, sosyoloji, psikoloji gibi birçok konuya değiniyor.