Kürtaj skandalında ismi geçen doktorun Güney Kıbrıs'a kaçacağı iddia edildi

KKTC'deki skandalında ismi geçen doktorlardan hastanede gözetim altında tutulan Fahri Karagöz'ün Güney Kıbrıs'a kaçacağı iddia edildi. Bu yönde ihbar alan KKTC polisinin de hastanedeki güvenlik önlemlerini artırdığı belirtildi.

Ada Hospital'da ortaya çıkartılan kürtaj skandalı ile ilgili polis soruşturması devam ediyor. KKTC'de yayınlanan Star Kıbrıs'ın haberine göre; olayla ilgili tutuklu bulunan zanlılar Dr. Mehmet Tunçbilek, Dr. Verda Tunçbilek ile Ebe Ayşegül İşbilir, emekli hemşire Taner Okburan hastanede şoför olarak çalışan Aziz Doğgün ve Hasta Danışmanı Cemaliye Ölmez polis hücresinde bulunuyor.

Sağlık sorunları olduğu gerekçesi ile iki gün önce anjiyo geçiren KKTC Milletvekili Ergün Serdaroğlu'nu eşi Anastezi Uzmanı Dr. Rasıha Serdaroğlu ile Kadın Doğum Uzmanı Fahri Karagözlü ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde gözetim altında tutuluyor.

İHBARI ALAN POLİS GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ İKİ KATINA ÇIKARDI

Habere göre; polisin zanlı Fahri Karagözlü'nün kaçacağına dair ihbar aldığı, güvenlik önlemlerini iki katına çıkardığı belirtildi. İhbarın ardından nöbetçi polis sayısının artırıldığı belirtilirken önceki gün polisin zanlı Karagözlü'nün evinde arama yaptığı kaydedildi. Yapılan aramada suç unsuru taşıyan herhangi bir kanıt bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan önceki gün anjiyo geçiren iki zanlının Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) hastanesine sevk edileceği bilgisine ulaşılırken, Türkiye'den ise zanlılara bakması için doktor getirtileceği belirtildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken Türkiye'den ceninlerin DNA örneklerinin beklendiği, zanlıların telefon dökümlerinin incelemesinin sürdüğü ifade edildi.Cihan CİHAN
05 Mart 2016 14:25
DİĞER HABERLER