Levent Gültekin: Olay Erdoğan Fidan ve Akar arasında kurgulanmış, Binali dahil herkes figüran

Levent Gültekin: Görünen o ki bütün olay Erdoğan, Fidan ve Akar arasında kurgulanmış. Binali dahil geriye kalanların hepsi habersiz figüran.

Gazeteci Levent Gültekin, Diyanet İşleri Başkanı'nın 15 Temmuz gecesi MİT'te olduğunu ortaya çıkması ve yaşananları 22:40'ta eşinden öğrendiğini iddia etmesiyle ilgili sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. 'Kontrollü darbe' diyen Gültekin  "Görünen o ki bütün olay Erdoğan, Fidan ve Akar arasında kurgulanmış. Binali dahil geriye kalanların hepsi habersiz figüran." ifadelerini kullandı. İşte o paylaşımlar:

1- Diyanet başkanı H. Fidan ile yemekteyken eşi arıyor ve darbe oluyor diyor, o da Fidan'a soruyor falan.. Nasıl yani? bütün hikaye değişti mi?

 2- Eski hikaye: Fidan 18.00'den itibaren GK'da Hulusi Akar ile beraberdi. Yeni hikaye: 22.40'da Görmez ile yemekte ve darbe olduğunu bilmiyor.

 3- 21.30 civarlarında şehirler bombalanıyordu, bunu TV'ler veriyordu. Fakat O saatte Fidan, Görmez ile yemekteymiş. Bu rahatlığın kaynağı ne?

 4- Hakan Fidan 22.30'da yemekte ve darbeden habersiz gibi davranmışsa bu darbe bütünüyle kurgudur yoksa Fidan niçin görevde? Sır ortaklığı?

 5- Görünen o ki bütün olay Erdoğan, Fidan ve Akar arasında kurgulanmış. Binali dahil geriye kalanların hepsi habersiz figüran.

6- Ne olduysa, işler nasıl geliştiyse, niçin önlenmediyse... görünen o ki gerçek hikayeyi bilen bu üç kişi.. Gerisinin bizden farkı yok.Levent Gültekin ekledi,

7- 21.00'de biz bile öğrenmiştik. Bu ülkenin istihbarat başkanı nasıl oluyor da  22.40'da yemekte oluyor? Bir Allah'ın kulu izah etmeyecek mi?



28 Temmuz 2017 10:56
DİĞER HABERLER