Limni Gölünde Çevre Günü etkinliği

Limni Gölünde Çevre Günü etkinliği -Koza Altın İşletmeleri Mastra Müdürü Akyol: Şirket olarak çevreye olan duyarlılığımızı göstermek, çalışanlarımızı ve vatandaşlarımızı çevrenin kirletilmemesi, doğal güzelliklerin korunması için uy
GÜMÜŞHANE (A.A) - Koza Altın İşletmeleri Mastra Müdürü Ferudun Akyol, Şirket olarak çevreye olan duyarlılığımızı göstermek, çalışanlarımızı ve vatandaşlarımızı çevrenin kirletilmemesi, doğal güzelliklerin korunması için uyarmak ve gelecek kuşaklara daha güzel bir çevre bırakmak istiyoruz dedi.
     Koza Altın İşletmeleri Mastra Müdürlüğü tarafından Torul ilçesine bağlı 2100 rakımlı Zigana Dağındaki Limni Gölünde Çevre Günü etkinliği düzenlendi.
     Şirket çalışanları ve aileleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, çevre temizliğine dikkat çekilerek, göl çevresinde kemençe eşliğinde horon halkaları oluşturuldu. Yöresel sanatçılar ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı etkinlikte, Limni Gölü çevresinde piknik yapanlara şirket tarafından pilav ve kavurma ikram edildi.
     Koza Altın İşletmeleri Mastra Müdürü Akyol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Limni Gölünün doğal güzelliği karşısında büyülendiklerini belirterek, Etkinliğimizi Limni Gölünde düzenlemedeki amacımız, böyle doğal güzelliklerin korunması, kirletilmemesine vurgu yapmaktı. Şirket olarak çevreye olan duyarlılığımızı göstermek, çalışanlarımızı ve vatandaşlarımızı çevrenin kirletilmemesi, doğal güzelliklerin korunması için uyarmak ve gelecek kuşaklara daha güzel bir çevre bırakmak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir : İbrahim Özdemir
     Yayıncı : Asena Akçay
11 Haziran 2012 12:59
DİĞER HABERLER