Luiz Rhodolfo: En büyük hayalim Brezilya Milli Takımı'nda forma giymekti

Luiz Rhodolfo: En büyük hayalim Brezilya Milli Takımı'nda forma giymekti
Beşiktaşın yeni stoperi Luiz Rhodolfo, futbolculuk kariyerinde en büyük hayalinin milli takımda forma giymek olduğunu söyledi.

Yavru Kartal Dergisi adına yaşları küçük Beşiktaş taraftarı Berke Mustafa Aşığbulmuş ve Emre Öz'ün sorularını cevaplayan Rhodolfo, "En büyük hayalim Brezilya Milli Takımı'nda forma giymekti. Takıma da çağırıldım ama oyuna girme şansım olmadı. Diğer büyük hayalimi ise Beşiktaş'ta gerçekleştiriyorum. Zira en büyük hayallerimden biri de Avrupa'da büyük bir kulüpte forma giymekti. Beşiktaş formasını ilk giydiğim an çok özel hissettim kendimi. Beşiktaş taraftarının ününü zaten duyuyordum. Avrupa'da da Beşiktaş takip ettiğim ve beğendiğim bir takımdı. Artık Beşiktaşlı oldum ve bununla gururlanıyorum." diye konuştu.

Brezilyalı futbolcu, yapım aşamasında olan Vodafone Arena'nın hayalinin bile heyecan verici olduğunu belirterek, "Büyük Beşiktaş taraftarının önünde oynamak benim için eşsiz bir şey. Yeni yapılan stadımızda top koşturacak olmanın hayali bile çok heyecan verici." dedi.

Son olarak aynı dili konuştukları oyuncularla daha yakın olduğunu belirten başarılı stoper, takımdaki tüm arkadaşlarının çok iyi futbolcular olduklarını, onları yakından tanımak için de can attığını belirterek, şunları ifade etti:

"Ramon Motta ve Ricardo Quaresma ile daha yakınım çünkü aynı dili konuşuyoruz. Portekizce'den başka bir dil bilmediğim için diğer arkadaşlarımla henüz yeterince anlaşamasam da kısa zamanda bu açığı kapatabileceğime inanıyorum. Çünkü hepsi çok iyi futbolcular ve herkesi daha yakından tanımak için can atıyorum."
CİHAN
01 Eylül 2015 12:41
DİĞER HABERLER