Lüks sitede bahçıvan dehşeti: 2 ölü

Lüks sitede bahçıvan dehşeti: 2 ölü
Küçükçekmece’de lüks bir sitede işten çıkarıldığı öğrenilen Şevki K. tartıştığı site müdürünü silahla vurdu. Kendisini engellemek isteyen güvenlik görevlisini yaralayan Şevki K. daha sonra silahla kendini vurdu.

Halkalı’da lüks bir sitede meydana gelen cinayet iddiaya göre şöyle gelişti: Sitede peyzaj görevlisi olarak çalışan Şevki K. (28) bir süre önce işten çıkarıldı. Bu sabah siteye gelen Şevki K., site müdürü Düzgün K. ile görüşmek için içeri girdi. Şevki K. ile Düzgün K. arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şevki K. silahını çekerek Düzgün K.’yı vurdu. Güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği Şevki K. kadın görevli Ş. K.’yı yaralayarak kaçtı. Otoparka kaçan Şevki K. burada silahı başına dayayarak intihar etti. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın görevli Ş. K. ambulansla hastaneye kaldırılırken, Düzgün K. ve Şevki K.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri çalışma başlatırken, cenazeler Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

CHA

06 Şubat 2016 17:27
DİĞER HABERLER