Maceracı’nın iftar bağışı kampanyasına büyük ilgi

Maceracı’nın iftar bağışı kampanyasına büyük ilgi
Maceracı programının sevilen sunucusu Murat Yeni, sosyal medyada başlattığı İftar Bağışı kampanyası yüzlerce insanın yüzünü güldürdü.
Maceracı programının sevilen sunucusu Murat Yeni, sosyal medyada başlattığı İftar Bağışı kampanyası yüzlerce insanın yüzünü güldürdü. Sadece 5 TL karşılığında yardıma muhtaç kişilerin iftarını açmasını sağlayan kampanya birçok hayırsever sayesinde binlerce kişiye ulaştı.

Kimse Yok Mu derneğinin web sayfası aracılığıyla Afrika’daki yardıma muhtaç binlerce insan için yardım kampanyası başlatan Murat Yeni’ye sadece sosyal medyadan 1700’ün üzerinde kişi ulaştı ve yardımlarını gerçekleştirdi. 

Binlerce kişinin bu yardım çağrısına koştuğu kampanyaya önemli bir destek de Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek’ten geldi. 2000 bin kişinin iftarını açmasını sağlayacak bir yardımda bulunan Melek İpek, bu önemli kampanyaya desteğini esirgemeyerek hayırseverliği ile Ramazan’da binlerce Afrikalının yüzünü güldürdü.

Kısa bir sürede yaklaşık 4000 Afrikalı yardıma muhtaç insanın ihtiyaçlarını karşılamayı başaran kampanya Ramazan boyunca hem sosyal medyadan hem de Kimse Yok Mu derneğinin web sayfasından devam edecek.


30 Haziran 2015 20:06
DİĞER HABERLER