Maçın ardından

Maçın ardından -Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası -Kayseri KASKİ Başantrenörü Avcı: Ne yapılması gerekiyorsa onu yaptık. Bugün oyuncalar gerçekten üst düzeyde oynadılar -Samsun Basketbol Başantrenörü Kalaycıoğlu:
KONYA (A.A) - Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası B Grubunda Samsun Basketbolu 70-51 yenen Kayseri KASKİnin başantrenörü Ayhan Avcı, Türkiye Kupasında yapacak çok şeyimiz olduğuna inanıyorum dedi.
     Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takım olarak iyi bir kadro kurduklarını ve bu yıl o kadronun Türkiye Kupasını bir kere görmesini istediklerini ifade etti.
     Avcı, sözlerine şöyle devam etti:
     Öncelikle gruptan çıktığımız için çok mutluyum. Çünkü Türkiye Kupasında yapacak çok şeyimiz olduğuna inanıyorum. Bu maçta iyi gitti. Sadece şunu söylemek istiyorum; ne yapılması gerekiyorsa onu yaptık. Bugün oyuncalar gerçekten üst düzeyde oynadılar.
    
     -Samsun Basketbol cephesi
    
     Samsun Basketbolun Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu ise fiziksel olarak rotasyonda sıkıntıları olduğunu ve sayı olarak az olmalarının kendilerini etkilediğini söyledi.
     Kalaycıoğlu, bundan sonraki amaçlarının ligde kalma şansları varsa onu gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapmak olduğunu belirtti.
     Kalaycıoğlu, Oyuncularımızı bugünkü maçtan dolayı çok üzgün gördüm. Maça çok kötü başladık. İlk devre sonunda atamadığımız ve yedimiz bir basketten sonra direncimiz en beklemediğimiz anda çok kötü kırılmış oldu ve 3. devreye çok kötü başladık. Zaten 3. periyota başladığımızda ilk devrenin ardından kaybolan direncimiz skora da yansıdı ve farklı bir şekilde mağlup olduk. Kayseri KASKİ ve Samsun Basketbolu kutluyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
14 Ekim 2012 17:48
DİĞER HABERLER