Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucuyu Önleme semineri

Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucuyu Önleme semineri -Derincede lise öğrencilerine yönelik 5 gün boyunca yapılan seminerde, 4 bin 600 öğrenci bilgilendirildi
KOCAELİ (A.A) - Derince Belediyesi tarafından lise öğrencilerine yönelik 5 gün boyunca düzenlenen Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucuyu Önleme seminerinde, 4 bin 600 öğrenci bilgilendirildi.
     Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kapanış seminerinde konuşan Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, eğitimlere katılan öğrencilerin bilinçlenmesine katkı sağladıkları için mutlu olduğunu belirterek, seminerlerle 4 bin 600 öğrenciyi bilgilendirdiklerini söyledi.
     Derince İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ercan ise uyuşturucunun, parası olanın parasını, olmayanın ise bizzat kendisini kullandığını kaydetti.
     Terör ve uyuşturucunun birbirini desteklediğini dile getiren Ercan, gençleri özelikle sigaradan uzak durmaları konusunda uyararak, bazı uyuşturucuların başlangıç yolunun sigaradan geçtiğini anlattı.
     Sanatçı Haluk Piyes de herkesin arkadaşına sahip çıkması halinde problemlerin büyük ölçüde aşılacağını vurgulayarak, ruhun gıdasının sevgi ve sevgiyi paylaşmak olduğunu ifade etti.
     Seminer, konuşmaların ardından gerçekleştirilen konserle sona erdi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
08 Nisan 2013 17:09
DİĞER HABERLER