'Makara' değil gerçek!.. Erdoğan: Egemen kardeşim söyledi

'Makara' değil gerçek!.. Erdoğan: Egemen kardeşim söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Siirt programına 17 Aralık yolsuzluk soruşturması sonrası istifa etmek zorunda kalan Egemen Bağış da katıldı.

Tarafsızlık yeminine karşın gittiği her kentte 400 vekil istemeyi sürdüren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugünkü Siirt programına 17 Aralık yolsuzluk soruşturması sonrası istifa etmek zorunda kalan dört bakandan biri olan Egemen Bağış da katıldı.  Eline Kur'an'ı alarak ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, Egemen Bağış için "kardeşim" ifadesini kullandı.

Erdoğan’ın heyetiyle birlikte İstanbul’dan ‘baba ocağı’ Siirt’e birlikte uçtuklarını kişisel Twitter hesabından duyuran Bağış, “Dünya’ya demokrasi dersi veren Siirt’e vardık” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te halka hitap etti. Erdoğan'ın programına işadamı Ethem Sancak ile eski bakan Egemen Bağış da katıldı.

Kentte gerçekleştirilen toplu açılış töreninde Erdoğan’dan önce kürsüye Bağış çıktı. Bağış'tan sonra Erdoğan da burada yaptığı konuşmada, “Az önca Egemen kardeşim söyledi” diyerek Bağış’ın sözlerini referans gösterdi. Bağış bundan iki yıl önce, “Rize, İstanbul ve Siirt mübarek şehirlerdir. Çünkü Tayyip Erdoğan’ın doğmasına vesile olmuştur” demişti.



04 Mayıs 2015 15:40
DİĞER HABERLER