Mersin ASİAD Başkanı İlhan:

Mersin ASİAD Başkanı İlhan: Beklentilerin arttığı bir dönemde, gelişmeler umut verici
MERSİN (A.A) - Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Mehmet İlhan, beklentilerin arttığı bir dönemde, gelişmelerin umut verici olduğunu bildirdi.
     İlhan, Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) yöneticilerinin ziyaretinde, işadamlarının ihracata yönelik adım atmalarını istedi.
     İşadamlarına sık sık yurtdışı ziyaretleri gerçekleştirmelerini öneren İlhan, Beklentilerin arttığı bir dönemde, gelişmeler umut verici. Biz işadamlarının da bu umudu daha ileri noktalara götürebilmesi için yorulmadan çalışmalıyız dedi.
     Sivil toplum kuruluşlarının Türkiyede artık önemli bir boşluğu giderebilir hale geldiğini anlatan İlhan, şunları kaydetti:
     TUSKON şu anda 40 bin üye işadamını bünyesinde barındırarak, Türk iş dünyasının en büyük sivil toplum kuruluşu konumundadır. Bizlerde bu birliktelikten aldığımız güçle, derneklerimizin ekonomik faaliyetlerini global kriterlere göre değerlendirmeliyiz. Bunları yaparken, işadamları olarak bizlerin, ekonomide tedbirli olması gerekirken, hareket noktasında da pasif ve çekinceli davranmamalıyız. Bunu başarabildiğimizde, her türlü sıkıntıyı aşabilir, her türlü başarıyı yakalayabiliriz.
     ŞUGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harun Kaplama başkanlığındaki heyet ise Mersinde olmaktan ve fikir alışverişinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
     (KRM-AG)
06 Mayıs 2012 11:40
DİĞER HABERLER