MHP İl Başkanı Karataş İzmirlileri mitinge davet etti

MHP İl Başkanı Karataş İzmirlileri mitinge davet etti
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 11 Ekim 2015 günü düzenleyecekleri miting hakkında bir açıklama yaptı. Karataş, "Genel başkanımız, ülkemizin ve geleceğimizin nasıl karartıldığı, insanımızın borç yükü altında nasıl ezildiği, MHP'ye atılan iftiralarla ilgili açıklamalarda bulunacak. Bu sebeple bu buluşma çok önemli. Gerçekleri liderimizin ağzından dinlemek isteyen tüm hemşehrilerimizi, 11 Ekim Pazar günü saat 14.00'te Gündoğdu Meydanı'nda bekliyoruz." dedi.

İl Başkanı Karataş, açıklamasında şunları kaydetti: "11 Ekim bizim için sadece bir miting değil, liderimizin İzmir'le buluşup gerçekleri birinci ağızdan dinleyeceğimiz bir toplantıdır. AKP'nin nelere sebep olduğunu, terörün bu seviyeye neden ve nasıl geldiğini artık herkes bilecek. 'BOP'un eşbaşkanıyım', 'Ergenekon savcısıyım', Gülen'e karşı, 'Ne istediysen verdik', 'Demek şimdi de kumpas var, bizi kandırdılar' demekle AKP zihniyeti kendini kurtaramaz. 11 Ekim, bunu nasıl yapacağımızın göstergesi olacak."

'CHP PKK'YI HALA KINAMADI'

CHP'nin de hiçbir şekilde dirayetli olamayacağını savunan Necat Karataş, "CHP daha PKK'yı bile kınamadı, kınayamıyor. Türk devleti onlara teslim edilemez." dedi. MHP İzmir İl Başkanı, "Yolsuzluğun, terörün, rüşvetin, talanın bitmesini isteyen hemşehrilerim, işte meydan. 11 Ekim'de Gündoğdu Meydanı'nda hep birlikte olalım. Seni evsahibi olmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN
09 Ekim 2015 15:05
DİĞER HABERLER