MHP'de büyük deprem

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Aşure Günü ile ilgili düzenlenen programda İyi Parti'ye katılanlara rozetlerini taktı.

Adana'da Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) toplam 113 kişi İyi Parti'ye katıldı. 

Aşure Günü ile ilgili parti binasında düzenlenen programda İyi Parti saflarına katılanlara parti rozetleri İl Başkanı Göktürk Boyvadoğlu tarafından takıldı. 

Programda İyi Parti Adana Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu’da hazır bulundu. 


"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ!"

İyi Parti’nin büyük bir yükseliş içinde olduğunu belirten İl Başkanı Boyvadaoğlu, “Sizlerden aldığımız güçle, 18 yıldır iktidarda olan hükümete önemli mesajlar verdik. Yapılan yanlışları gündeme getirerek İyi Parti’nin tüm insanların umudu olduğunu, yaptığımız güzel çalışmalarla belirttik.” dedi.


İyi Parti Adana Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu ise AKP VE MHP'den istifa edenlere İyi Parti rozeti taktı,

"MİLLET İTTİFAK’I OLARAK BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİK"

İyi Parti Adana Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Arkadaşlar partimize katılmanız bizlere güç vermiştir. Türkiye’nin her yerinden insanlarımız akın akın İyi Parti’ye gelmekte. Bu bizleri son derece memnun ederken, gelecek için büyük umutlar vaad etmektedir. Millet ittifak’ı olarak birçok büyükşehir, Millet İttifak’ına mensup belediye başkanları ile idare edilir hale geldi.” dedi. 

22 Eylül 2019 15:39
DİĞER HABERLER