MHP'li aday Sancaklı canlı yayında dobra dobra konuştu

Samanyolu Haber ekranlarına çıkan MHP'li vekil adayı Saffet Sancaklı, 'Mercedes'in parasını sanki babalarının cebinden ödüyorlar' dedi.
MHP Kocaeli Milletvekili adayı eski milli futbolcu Saffet Sancaklı Samanyoluhaber’e önemli açıklamalarda bulundu.

Türk halkının sağlık konusunda büyük sorunlar yaşadığını ve obezitenin yaygınlaştığını belirten Saffet Sancaklı Milliyetçi Hareket Partisi’nin sağlık, spor ve sanat üzerine büyük projeleri olduğunu ifade etti. 
Avrupa ülkelerinin eğitim sitemini yıllar önce kurduğunu ve o düzende eğitim faaliyetlerinin yürütüldüğünü ifade eden Sancaklı Türkiye’deki eğitim siteminin içler acısı haline dikkat çekti. Sancaklı, “Çocuğu yeni eğitim sistemine hazırlıyorsunuz, 6 ay sonra Bakan çıkıp bu sistemden vazgeçtim, artık bu sistemi uygulayacağız diyor. Onun için gençlerimiz çok zor durumda onları kurtarmamız lazım” dedi.

Sancaklı açıklamalarına şöyle devam etti:
“17 milyon insan günde 9 TL ile geçiniyorken Maliye Bakanı kamu kurumlarındaki araçlara harcanan 3.3 Milyar TL için ‘çerez parası’ diyor. O zaman biz onunla aynı dünyada yaşamıyoruz. Beyefendi de çıkmış ‘ne var ki 3 trilyonluk Mercedes’ diyor bir de Diyanet İşleri Başkanı’na zırhlısını veriyorlar. Parayı sanki babalarının cebinden ödüyorlar.” 

26 Mayıs 2015 13:54
DİĞER HABERLER