MHP'li Durmaz: 7 Haziran seçiminde halkımız diktatörlüğe izin vermeyecek

MHP'li Durmaz: 7 Haziran seçiminde halkımız diktatörlüğe izin vermeyecek
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, 13 yıllık AK Parti hükumetinin ülkeyi kaosa sürüklediğini belirterek, 7 Haziran seçiminde halkın diktatörlüğe izin vermeyeceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yozgat, ilçe ve köylerinde ziyaretlerini sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyerek partisinin projeleri hakkında bilgi verdi. 13 yıllık AK Parti hükumetinin Yozgat'a 100-150 kişilik bir yatırım dahi yapmadığını vurgulayan Durmaz, "Ama maalesef halkımızı kandırmaya devam ediyorlar. Yozgat insanı, işsizlikten geçim sıkıntısından dolayı büyük şehirlere göç ediyor. Bunu görmezden gelen AKP milletvekilleri hala Yozgat'ı toz pembe göstermeye çalışıyor." dedi.

'27 HAZİRAN'DA HALKIMIZ HAKSIZLIĞA VE YOLSUZLUĞA DUR DİYECEK'

7 Haziran seçiminde halkın haksızlığa yolsuzuluğa dur demek için oy kullanacağını söyleyen Durmaz, "Toplumun her kesimi AKP hükumetine tepki gösteriyor. AKP'nin özellikle 17-25 Aralık asrın yolsuzluğunun ortaya çıkması ve sonrasında yaşanan hadiseler kamuoyunun tepkisini çekmeye devam ediyor. Ülkemizi dünyaya rezil eden, içeride ve dışarıda itibarı kalmayan AKP, sanki hiçbir şey olmamış gibi halkı ayrıştırmaya, kutuplaştırmaya hukuksuzluğa devam ediyor. İşte bunların son bulması için memurumuz, işçimiz, çiftçimiz, asgari ücretlimiz ve emeklimiz arzuladığı, hayat standardına kavuşması MHP iktidarı ile mümkün olacaktır. Halkımız yarınından endişe ediyor. İşsiz oğlunun iş bulmasını, kamuda asgari ücretli çalışan çocuklarının kadroya kavuşmasını istiyor. Çiftçimiz mazot fiyatının ucuzlamasını istiyor. Emeklimiz ay başını getiremiyor. Diğer çalışanlarımız da aynı durumda kısıtlı imkanlarla hayatını devam ettirmeye çalışıyor. İşte bütün bu sıkıntılardan kurtuluşumuz MHP iktidarı ile olacaktır. Yozgat hak ettiği hizmetlere kavuşacak, göç veren il olmayacak. Üreten ve ürettiğini değerinde satan bir il haline gelecek." diye konuştu. CİHAN
29 Mayıs 2015 16:00
DİĞER HABERLER