MHP'li Kilci: Ekonomide ateşten gömlek, iktidar ortağı olacak partileri bekliyor

MHP'li Kilci: Ekonomide ateşten gömlek, iktidar ortağı olacak partileri bekliyor
MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Türkiye'nin yeni bir seçim süresine girmesini istemediklerini ve seçimin kolay olmayacağını anlattı. Bunun sebebi olarak ekonomideki büyük sıkıntıları gösteren Kilci, "Ülkemizin sıkıntıları çok büyük ve çözümler üretilmesi gerekiyor. Ekonomi tarafından bakılınca ateşten gömlek, iktidarla ortak olacak partileri bekliyor." diye konuştu.

Kayseri'de parti il, ilçe teşkilatları ile bir araya gelen MHP Kayseri Milletvekilleri, seçim sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Burada konuşma yapan MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, ekonomideki sıkıntılara dikkat çekti. Kayseri'nin parti içinde Türkiye genelinde en başarılı il olduğuna işaret eden Kilci, şunları söyledi; "Partimiz Kayseri'de hak ettiği oyu alamadı ve hak ettiği sayıda milletvekilini çıkaramadı. Bizim hedefimiz 9 milletvekilinden 5'ini kesinlikle çıkartmaktı. Türkiye'de oluşacak MHP'nin halk nezdinde değeri anlaşılacak, artı MHP'nin neredeyse 50 yılı bulan varlığında bu ülkeyi yönetme yönünde her şeyi çoktan hak ettiğini biliyoruz. Kadroları nitelikli ve değerlidir. Ülkemizin yaşadığı bütün sıkıntıları ve sorunları çok iyi bildiğini biliyoruz. O nedenle ülkemiz bu kadrolardan istifade etmelidir. Ama olmadı. Kayseri'de 3 milletvekili çıkartmamız da önemliydi. Burada emeği geçen bütün teşkilatımıza ve partimize gönül verenlere teşekkür ediyorum."

Genel seçimler sonrasında Türkiye'de bir aritmetik oluştuğunu hatırlatan Kilci, MHP'nin bu sonuçlardan sonra Türkiye'nin kilit partisi olduğunu aktardı. Kilci, "Genel başkanımızın söylediği gibi MHP dışında bütün partiler oluşacak oluşumların hepsini denemek zorunda. Bundan sonra MHP'nin ilkeleri ve şartları var. Ve ortaya koyarak ülkemizin hükümetsiz kalmasına izin vermez. Müsaade etmez. MHP'nin vatanı için neler yapacağını hiç kimse sınayamaz. Bu kutsal yolda MHP ve üyeleri üzerine düşen her şeyi yapacaktır." şeklinde konuştu.

"MHP olarak hiçbir şeyden korkmuyoruz. Korkmadığımızı gösterdik" diyen Milletvekili Kilci, ülkenin büyük sıkıntılar içinde olduğunu anımsatarak, şunları söyledi; "Gerekirse seçimler yapılabilir ve yeniden mücadele içinde de oluruz. Gönlümüz şu. Türkiye'de seçim yapmak kolay bir iş değil. Ülkemizin sıkıntıları çok büyük ve çözümler üretilmesi gerekiyor. Ekonomi tarafından bakılınca ateşten gömlek, iktidarla ortak olacak partileri bekliyor. Bunlardan birisi MHP. Türkiye güçlü bir ülke ve ayaklarını sağlam bastıkça da sorunları aşacaktır"

CİHAN
04 Temmuz 2015 11:14
DİĞER HABERLER