MHP'li Vural: Ya ülkemizi koruyacağız ya da diktatöre teslim edeceğiz

MHP'li Vural: Ya ülkemizi koruyacağız ya da diktatöre teslim edeceğiz
MHP Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, "Atalarımızın kanlarıyla kurulmuş olan ülkemiz ve cumhuriyetimiz bölünme tehlikesi altında. 7 Haziran seçimleri çok önemli; ya devletimizi, ülkemizi koruyacağız ya da diktatöre teslim edeceğiz." diye konuştu. MHP İzmir milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin "İZSİAD Dinliyor" toplantısına katıldı. Toplantıya Vural, İZSİAD üyesi ve MHP İzmir 2. bölge adayı Murat Koç, MHP İl Başkanı Necat Karakaş, diğer milletvekili adayları ve İZSİAD üyeleri katıldı.

Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki toplantıda konuşan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, "Seçimler öncesinde, İzmir'i temsil etmek için yola çıkan sayın milletvekili adaylarımızın ekonomi ve İzmir'in sorunlarına yönelik görüşlerini paylaşmak düşüncesiyle düzenlediğimiz toplantılarımızın sonuncusunda MHP İzmir milletvekili adaylarını konuk ediyoruz. Onların da proje ve çözüm önerilerini dinlemekten memnun olacağız." dedi.

MHP Grup Başkan Vekili Vural ise, "İzmir'le ilgili konulardan önce 7 Haziran seçimlerinin ülkemizin kaderini belirleyeceğini söylemek istiyorum. Atalarımızın kanlarıyla, canlarıyla kurdukları ülkemiz, cumhuriyetimiz elden gidiyor. Devleti zaten parçalıyorlar, yakında ülkeyi de bölgelere ayırıp parçalayacaklar. Devletin her kurumunu kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyorlar. Polis, asker, savcı, hakim hepsini ele geçirmek için çalışıyorlar. Bir korku imparatorluğu inşa ediyorlar. Kendinden olmayan, kendi gibi düşünmeyen herkesi yok etmek için saldırıyorlar. Can güvenliğimiz, mal güvenliğimiz tehlikede. Anayasa'yı değiştirmek, diktatörlük kurmak istiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı da diktatör olmak istiyor. Bundan dolayı 7 Haziran seçimleri çok önemli; ya devletimizi, ülkemizi koruyacağız ya da diktatöre teslim edeceğiz." diye konuştu.

AK Parti iktidarı döneminde İzmir'in sürekli olarak haksızlığa uğradığını söyleyen Vural, "İktidar, İzmir'i cezalandırıyor. İzmir'de işsizlik, ülke genelinden yüzde 60 daha fazla. İşadamı, sanayici, yanıbaşında iktidarın nimetlerinden yararlananlarla kendi çabasıyla rekabet ediyor. MHP iktidarında bu böyle olmayacak. İzmir bilişim merkezi olacak. Önde gelen sektörler desteklenecek. Özellikle işsizliğin azaltılmasına yönelik yatırımları teşvik edeceğiz." dedi. CİHAN
22 Mayıs 2015 16:59
DİĞER HABERLER