Mondi Melikşah basketbolcularından Down Kafe'ye ziyaret

Mondi Melikşah basketbolcularından Down Kafe'ye ziyaret
KAYSERİ (CİHAN)- Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol takımı sporcuları, Dünya Down Sendromu Günü'nde açılan ve down sendromlu sekiz çalışanı bulunan +1 Down Kafeyi ziyaret etti. Sporcular burada çalışanlarla sohbet ettiler.

Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol Takımı, teknik ve idari kadrosu Kayseri'de ilk olma özelliği taşıyan +1Down Kafe'yi ziyaret etti. Ziyarette çalışanlar, oyuncularla bol bol sohbet etti. KOSGEB'ten aldığı hibe ile +1 Down Kafe'yi açan Zeynep Ayan, "Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol takımını teknik ve idari kadrosunu burada görmek beni çok etkiledi. Bu ziyaretiniz çalışanlarımız içinde büyük moral oldu. Bu nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mondi Melikşah Üniversitesi Genel Menajeri Orçun Topçu, "Takım olarak böyle sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye çalışıyoruz. Bu gibi mekanların artması ve desteklenmesi gerekiyor." dedi.

Ziyaret sonrası çalışanlara Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol takımının imzalı forması hediye edildi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
CİHAN
28 Mart 2015 13:59
DİĞER HABERLER