Mourinho’dan özür diledi

Mourinho’dan özür diledi
Geçtiğimiz günlerde Chelsea’deki görevine son verilen Portekizli teknik adam Jose Mourinho, yaşanan ayrılığın ardından sürpriz bir mesaj aldı.
İngiltere Premier Lig’de üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrası düşme potasına kadar gerileyen Chelsea’de sular durulmuyor. Kulüp patronu Roman Abramoviç tarafından görevine son verilen Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun takımdaki bazı futbolcuların performansından şikayetçi olduğu biliniyordu. Özellikle geçen yıl gelen şampiyonluğun mimarlarından olan Hazard, Costa ve Fabregas’ın bu yıl yaşadığı inanılmaz form düşüklüğü, bu oyuncuların Mourinho tarafından sık sık yedek kulübesine çekilmesiyle gündeme gelmişti.

Ayrılık sonrası özür mesajı

Chelsea’de bu sezonki performansıyla tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan isimlerin başında olan Belçikalı yıldız Eden Hazard, Mourinho’dan özür diledi

İngiliz Sky Sports’un verdiği haberde, Chelsea-Mourinho ayrılığı sonrası kendisini sorumlu hisseden Eden Hazard’ın Portekizli teknik adama mesaj atarak, bu yılki “rezalet performansı” nedeniyle özür dilediği belirtiliyor.

Hazard bu sezon ne yaptı

2012 yılında 40 milyon euro bedelle Fransa’nın Lille takımından transfer edilen 25 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon Premier Lig, FA Cup, Şampiyolar Ligi, Community Shield ve Lig Kupası’nda toplam 30 maç yaptı ve sadece 1 gol atabildi.

Kaynak: sporcope
06 Şubat 2016 15:29
DİĞER HABERLER